VANSPOR STORE AÇILDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta play-off mücadelesi veren Silahltaroğlu Vanspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı Vanspor Store açıldı.

Kurtuluş Parkı karşısında hizmete giren Vanspor Store’nin açılışına Vali Mehmet Emin Bilmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Van TSO Başkanı Necdet Takva, TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Vanspor Kulüp Başkanı Mehmet Avcı, Vanspor As Başkanı Akın Dinçer, Vanspor Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

“Vanspor’un isim büyüklüğünü büyüterek yolumuza devam ettik”

Açılışta ilk söz alan Vanspor Kulüp Başkanı Mehmet Avcı, “Vanspor Store özellikle Vanspor’un Türkiye geneli tüm taraftarlarına hizmet edecek çalışmalar yapacak. Vanspor’un lisanslı ürünlerinin satılacağı Vanspor Stora mağazamızı ülkemiz geneline yayma istiyoruz. 15 Kasım tarihinde göreve geldiğimiz günden bu yana Vanspor’un çok daha iyi yerlere gelmesi için gece gündüz çalıştık. Vanspor’un isim büyüklüğünü büyüterek yolumuza devam ettik. Tesisleşme ve stat konusunda taleplerimizi herkesime ilettik. İnşallah Vanspor’un başarılarıyla birlikte tesisleşme ve stat sorunumuz yetkililer tarafından karşılanacak” diye konuştu.

“En önemli buluşma noktası Vanspor’dur”

Van TSO Başkanı Necdet Takva, Vanspor’un Van’ın gökkuşağı olduğunu belirterek, “Her alanda kutuplaşmaların olduğu bir yerde kenti bütünleştiren markanın Vanspor olması bunun en büyük örneklerinden biridir. En önemli buluşma noktası Vanspor’dur. O yüzden 7’den 70’e herkesin amasız, ancaksız bir araya gelebileceği yer Vanspor’dur. Herkesin Vanspor’a sahip çıkması gerekir. Bugün buradayız, yarın da burada olacağız. Herkesin samimi bir tavır ortaya koyması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say Vanspor Kulüp yönetiminin başarılı işlere imza attığını belirtti.

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman sporun kardeşlik, birlik ve beraberlik olduğunu söyleyerek Vanspor Store’nin hayırlı olmasını diledi.

Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, üniversite olarak kulüp yönetimiyle birlikte protokol imzaladıklarını belirterek, Vanspor futbolcularının performans testlerinin üniversite tarafından yapıldığını söyledi. Şevli, ayrıca futbolcuların sağlık hizmetlerini de üniversite tarafından verildiğini kaydederek, Vanspor’u desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

“Vanspor futbolcularının daha çok Vanlı gençlerden oluşmasını istiyoruz”

Vali Mehmet Emin Bilmez Vanspor ürünlerinin satıldığı Vanspor Store’nin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu zamana kadar takıma elimizden gelen desteği sunduk. Bölgemiz normalleştikçe Vanspor’un bizi daha çok kenetlemesi, gençlerimizi bir araya getirmesi, iş insanlarımızı bir araya getirmesini çok önemsiyorum. Bu anlamda yeni yönetimle birlikte Vanspor’un iyi bir hava yakaladığını düşünüyorum. Vanspor yeni yönetimiyle birlikte ekonomik sorunlarından kurtularak dar boğazdan kurtulduğunu gördük. Bu anlamda Kulüp Başkanı Mehmet Avcı nezdinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Belediyeler olarak bizim daha çok amatör takımları desteklememiz gerekiyor. Amacımız Vanspor futbolcularının daha çok Vanlı gençlerden oluşmasını istiyoruz. Hedefimiz sadece parayla dışarıdan futbolcu getirip oynatmak olmamalı, alt yapıya gereken önem muhakkak verilmelidir. Vanspor’un alt yapıdan beslenmesi gerektiğini düşünüyorum. Her konuda kutuplaşan bir kent olduk. Herkes Vanspor’un etrafında kenetlenmeli” dedi.

Vanspor Store’nin açılışından sonra davetliler Vanspor ürünlerinden satın alarak takıma maddi destek sundu.

Bakmadan Geçme