Vanspor - Sakaryaspor maçı ne zaman? Hangi kanalda, saat kaçta?

2. Lig kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, 2 Ekim 2021 Cumartesi günü Sakaryaspor'u ağırlayacak. Vanspor - Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor FK, Sakaryaspor'u evinde konuk ediyor. Müsabaka saat 15:00'da Van Atatürk Şehir Stadyumunda oynanacak. 

ligin 5. haftasında galibiyet için sahaya çıkacak takımlar, mutlak galibiyet için oynayacak. Geri kalan son 4 haftada 10 puan toplayrak 3. sırada yer alan Vanspor, 8 puanla 6. sırada bulunan Sakaryaspor maçınıda alarak, namağlup serisine devam etmek istiyor. Bu önemli karşılaşmanın naklen yayınlanıp, yayınlanmayacağı da merak konusu oldu.

Maç canlı yayınlanacak mı?

Sakaryaspor yönetiminin maçın canlı yayınlanması için Van Spor FK'ya yaptıkları başvuru, Vanspor yöneticileri tarafından reddedildi. Bugün oynanacak Vanspor FK - Sakaryaspor 5. hafta karşılaşması naklen yayınlanmayacak. 

Vansporlu yöneticilerin maçın canlı yayınlanmaması için gerekçe olarak taraftarı sahada görmek istedikleri ve rakibi taraftar etkisinin altına almak istedikleri olarak açıkladılar.

Müsabaka ile ilgili son dakika gelişmeler ve ayrıntılar gelecek...

Bakmadan Geçme