Vanspor Pazarspor Maçı canlı yayınlanacak mı? Hangi kanalda? Canlı İzle

Vanspor yeni sezozun ilk maçında sahasında Pazarsporu konuk edecek. Vanspor ve Pazarspor taraftarları Van'da oynanacak maçın televizyon kanallarında canlı yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden olan Vanspor ve Pazarspor sezozun ilk maçında karşıya geliyor.

Yaşanan kongre süreçlerinin ardından bir yandan transferlerini tamamlayıp, diğer yandan kamp çalışmalarını sürdüren Vanspor FK, yeni sezona hızlı bir hazırlık yaptı.

Yeni sezonun ilk maçında Pazarspor'u sahasında konuk edecek olan Vanspor sahadan puanla ayrılmak istiyor.

VANSPOR'UN HEDEFİ SAHADAN GALİP AYRILMAK

TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor FK, Ankara Kızılcahamam kapmını tamamlamasının ardından Pazarspor ile yapacağı ilk maçına hazırlanıyor. Kendi tesislerinde hazırlıklarını teknik direktör Zeki Yılmaz yönetiminde sürdüren Vanspor FK ekibi, Pazarspor maçında puan hedefliyor.

Maçla ilgili konuşan Zeki Yılmaz, "Hafta sonu evimizde oynayacağımız Pazarspor'a en iyi şekilde hazırlanıp sezona galibiyet ve puanla başlamak istiyoruz" dedi.

Pazar günü oynanacak Pazarspor maçı ile ilgili açıklama yapan Vanspor Teknik Direktör Zeki Yılmaz, "Hem taraftarın önünde hem de şehrin dinamiklerinin gelip kendilerine destek verileceği bir ortamda kesinlikle çok iyi bir futbolla maçı oynayıp ve kazanmak hedefimiz" dedi.

PAZARSPOR VAN DEPLASMANINDAN PUANLA DÖNMEK İSTİYOR

Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Pazarspor'da teknik direktör Mustafa Kalafat, Vanspor maçından puanla ayrılmak istediklerini vurguladı.

TFF 2. Lig ekiplerinden Pazarspor, Erzurum kampını tamamlamasının ardından kendi tesislerinde hazırlıklarını teknik direktör Mustafa Kalafat yönetiminde sürdürüyor. 

Vanspor maçından puan hedefleyen Karedeniz ekibinin Teknik Direktörü Kalafat: "Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Vanspor'a en iyi şekilde hazırlanıp deplasmanda puan alıp evimize döneceğiz" dedi.

VANSPOR - PAZARSPOR MAÇI NEREDE NE ZAMAN OYNANACAK?

Ankara Kızılcahamam kampını tamamlayan Vanspor, ile Erzurum kampını tamamlayan Pazarspor maçı 28 Ağustos 2022 Pazar günü saat 16.00'da Van Atatürk Stadı'nda oynanacak.

MAÇ CANLI YAYINLANACAK MI?

Van'da oynanacak Vanspor - Pazarspor maçı televizyonlardan canlı yayınlanıp yayınlanmaaycağı merak ediliyor. Spor severler Pazar günü oynanacak maçın televizyonlar tarafından canlı yayınlanıp yayınlanmayacağını öğrenmek için internette yoğun bir şekilde arama yapıyor. 

Vanspor - Pazarspor maçının canlı yayın bilgisi henüz netleşmedi.

KIRMIZI GRUPTA OYNANACAK DİĞER MAÇLAR…

Öte yandan Vanspor'un da bulunduğu TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bir birinden zorlu mücadeleler oynanacak. Ligin ilk haftasını kayıpsız geçmek isteyen takımlar, kıyasıya mücadele edecek.

Teco Karabey Belediyespor sahasında Bucaspor 1928'i konuk ederken, Ankara Demirspor ise sahasında Kırşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Diyarbakirspor, sahasında Uşakspor ile karşı karşıya gelirken, Etimesgut Belediyespor ise sahasında Sarıyer ile kozlarını paylaşacak.

GMG Kastamonuspor evinde Serik Belediyespor'la karşı karşıya gelirken, Adıyaman FK ise 1461 Trabzon FK'yı misafir edecek.

Kocaelispor sahasında Weecoıns Kırklarelispor'u ağırlarken, Criptoswaps Zonguldak Kömürspor ise Fehtiyespor ile kozlarını paylaşacak.

İskenderunspor A.Ş. ise sahasında Balıkesirspor'u konuk edecek.

Bakmadan Geçme