Vanspor, Kırklarelispor deplasmanında 1 puanla dönüyor

Temsilcimiz Vanspor, ligin 6. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor ile 1-1 berbere kalarak, sahadan 1 puanla ayrıldı.

TFF 2. Lig 6. hafta karşılaşmasında Kırklarelispor'a konuk olan Vanspor, 10 kişi kaldığı zorlu müsabakada 1 puan almayı başardı.

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Hasan Kaçar yönetirken, yardımcılıklarını ise Ozan Burak Akduman ve Oğuzhan Yazır yaptı.

Ev sahibi Kırklarelispor Bilgin Erdem teknik sorumluluğunda sahaya; Mehmet Cinpir, Cengiz Demir, Atakan Gündüz, Mert Çölgeçen, Canberk Ömer Özdemir, Furkan Fehmi Güneş, Serhat Mermer, Sabrican Vural, Enes İslam İlkin ve Sinan Akgöl ilk onbiri ile çıktı.

Temsilcimiz Vanspor ise Zeki Yılmaz teknik sorumluluğunda sahaya; Haydar Yılmaz, Furkan Saki, Miraç Acer, Alihan Kulabas, Uğur Can, Yaser Hacımustafaoğlu, Muhammed Ali Doğan, Uğur Adem Gezer, Sedat Komi ve Barış Sağır ilk onbiri ile çıktı.

Saat 16.00'da başlayan karşılaşmanın 3. dakikasında Yaser Hacımustafaoğlu'nun attığı golle 1-0 öne geçen Vanspor, 9. dakikada Kırklarelispor Furkan Fehmi'nin penaltıdan kaydettiği golle ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

45+5'nci dakikada Emrah Tacir'in kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla Vanspor karşılaşmayı 10 kişi olarak tamamladı.

Karşılıklı atakların yaşandığı maçın ikici yarısında gol sesi çıkmayınca Kırklarelispor-Vanspor FK müsabakası 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Vanspor, ligin 7. haftasında deplasmanda lider İskenderunspor'a konuk olacak. Karşılaşma 1 Ekim 2022 günü saat 19.00'da başalayacak.

Bakmadan Geçme