Vanspor FK Başkanı Seyithan İzsiz görevi bıraktığını açıkladı

Van'da yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Vanspor FK Başkanı Seyithan İzsiz ve yönetimi istifa ettiğini açıklayarak, kendisine kampüs kurulduğunu öne sürdü.

Elite World Otel’de yönetim kurulu üyeleri, Vanspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, Gölkentiler Taraftar Derneği Başkanı Nevzat Aslan, taraftarlar ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Seyithan İzsiz, eski kulüp başkanı Servet Yenitürk, arkadaşları ve teknik Direktör Saffet İşler’in takımda çıkardığı sıkıntılardan dolayı istifa ettiğini açıklayarak, “Bu zamana kadar Vanspor Kulübü vermiş olduğum maddi manevi desteğimi helal ediyorum. Bundan sonra yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarım takımla devam edecek. Ben Vanspor Kulüp Başkanlığı görevimden istifa ediyorum” dedi.

Eski Kulüp Başkanı Servet Yenitürk’e ve arkadaşlarına çağrıda bulunan İzsiz, “Göreve geldikten sonra icra dairelerine arkadaşlarımla birlikte giderek Vanspor’un üzerinde bulunan icra dosyalarını kaldırdık. Şuan takımımızın kasasında 536 bin 370 lira bulunmaktadır. Teknik ekip ve futbolcuların bütün maç pirimlerini, birinci taksitlerini, ikinci taksitlerini ödedik. Ödemediğimiz sadece bazılarının ikinci taksitleri kalmış, takımın Aralık sonuna kadar alacaklarıyla birlikte Vanspor’un bir kuruş borcu kalmıyor. Bunun yanında Vanspor’a 12 milyon değerinde bir tesis kazandırıyoruz. Dosyamız şuan Büyükşehir Belediyesi’nde imzalandıktan sonra çalışmaları başlayacak. Ben buradan Servet Yenitürk ve arkadaşlarına sesleniyorum. Gelin takımı kaldığı yerden şeffaf bir şekilde devam ettirin” diye konuştu.

İzsiz, "Tüm Van halkı önünde yapılan Genel Kurul ve seçilmemizin ardından bu işi yapabileceğimizi tahmin edememişlerdi. Benim üyeliğimi kabul etmediklerini, yapılan genel kurulun kanunsuz olduğunu ileri sürdüler. Ama benim firmamda bile 14 tane avukatım var. Bu süreçte her an kayıt altına alındı. Bunun adı kumpas değilde nedir? Ben Van'a vefa borcumu ödemek için geldim. Ama mertçe davranmıyorlar, çıkıp karşıma yönetimini beğenmiyoruz. Biz aday olacağız deselerdi!" ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme