Vanspor, Etimesgut Belediyespor'a konuk oluyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve son yılların en iyi çıkışını yakalayan Vanspor zorlu Etimesgut deplasmanında da puan alarak yenilmezlik serisini 16 maça çıkarmak istiyor.

TFF 2. lig kırmızı grupta 58 puanla ikinci sırada yer alan Vanspor, 29 Mart Çarşamba saat 14.00’da deplasmanda Etimesgutspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin 28. haftasında sahasında konuk ettiği Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek moral depolayan Vanspor, Etimesgut Belediyespor karşısında da 3 puan almak istiyor. Vanspor Ümit Bozkurt liderliğinde Şahabettin Özarslaner tesislerinde antrenmanını tamamladı.

Vanspor, yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor

15 haftadır puan kaybetmeyen ve lider Kocaelispor'un 3 puan gerisinde şampiyonluk hesapları yapan Vanspor, Etimesgut Belediyespor maçını kazanarak yenilmezlik serisini 16 maça çıkarmak istiyor. Bu maçı kazanması durumunda yeni bir Van rekoru elde edilmiş olacak.

Vanspor, ligde oynadığı son 28 karşılaşmada 17 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Kırmızı-siyahlılar Etimesgut Belediyespor maçını kazanarak, puanını 61’e yükseltmek istiyor.

Vanspor'un grubunda kıyasıya play-off mücadelesi

Vanspor’un grubunda 61 puanla liderlik koltuğunda bulunan Kocaelispor, Trabzonspor FK’yi konuk edecek.

Bakmadan Geçme