Vanspor Başkanı Feyat Kıyak gazetecilerin sorularını yanıtladı

1 Ağustos 2022 tarihinde yapılan Vanspor olağanüstü genel kurulunda başkan seçilen Kıyak ve yönetim kurulu basın toplantısında açıklamalarda bulundular. Basın toplantısına Başkan Kıyak'ın 'almadığım tehdit kalmadı' ifadeleri damga vurdu.

Gazetecilerin sorusu üzerine geçtiğimiz hafta İstanbul'da gerçekleştirdiği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu görüşmesinin detaylarını paylaşarak, Vanspor için herkesin kapısına gideceğini, ayaklarına bile kapanabileceğini söyledi.

Başkan Kıyak açıklamasının devamında; "Vanspor için HDP'ye de AK Parti'ye de giderim. Kim faydalı olacaksa aslanlar gibi onure edeceğiz. Başımızın tacı edeceğiz. Arkadaşlar bir aylık müsaade istiyoruz bizlere zaman verin bu iş düzelecek. Bizler bu süreçte çok farklı durumlarla karşı karşıya kalıyoruz. Ben bi haftadır buradayım. Bir hafta daha Van'da kalıp Vanspor'un sorunlarını ortadan kaldıracağım" dedi.

Kıyak, "Ben 18 yaşına kadar Van'da minibüslerde muavinlik yapmış, ayakkabı boyacılığı yapmışım. Bir insanın beşikteki çocuğu sövülür mü? Bir haftadır almadığım küfür tehdit kalmadı. Bunda nasıl ahlaki bir tarafı var. Ben Van'da ticaret yapmıyorum. Bizim Van ile beklentimiz yok. Ben 18 yaşında Van'ı terketmişim. Bizleri küstürürseniz, Vanspor için kimlerle görüştüğümüzü eleştirirseniz bizler iş yapamayız. Bir haftadır aldığım küfür ve tehditleri bir ben, bir de Allah bilir. Bize destek verin. Siyasetle karıştırmayın. Kimler faydalı olacaksa bu işin içinde olacak ve sizlerle ayda bir istişare yapacağız. Sizler bizim yanımızda olun; tehdit ve küfürlere kulağımı tıkamışım ben" diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme