Vanlı sporcu Cansu Hacer turnuvaya damga vurdu!

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 3. Lig 1. Etap maçlarında 15 maçın 14'ünü kazanan Vanlı sporcu Cansu Hacer turnuvaya damga vurdu.

Sakarya'da 2-4 Aralık tarihlerinde düzenlenen bayanlar 3. Lig 1. Etap maçları kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Turnuvaya Van adına katılan sporcular yaptığı 8 maçın 6'sını kazanarak play-off için büyük avantaj elde etti.  Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü adına turnuvaya katılan Cansu Hancer, 15 maçta 14 galibiyet elde ederek tüm gözleri üzerine çevirdi.

Turnuva öncesi Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ı ziyaret eden Vanlı sporcular bir süre sohbet etti. Makamında Vanlı sporcuları ağırlayan İl Müdürü İnanç, sporculara başarı dileklerini iletti.

Turnuva sonunda ise değerlendirmelerde bulunan Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcularını elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden antrenör Mahmut Kurt, play-off yolunda fırsat elde ettiklerinin altını çizdi.

Nevzat İnanç'tan Vanlı sporculara özel ilgi

Müsabaka öncesi ve sonrasında kendileriyle yakından ilgilenen Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Vanlı Nevzat İnanç'a teşekkür eden Kurt, "Müsabaka süresince bizi yalnız bırakmayan, makamında kabul etme nezaketinde bulunan, Van şehrinin ve Van halkının yüz akı Van'ın gururu efsane il müdürümüz Nevzat İnanç'ı görmenin sevincini ve gururunu yaşadık. İlgi, alaka ve katkılarından dolayı şahsım, sporcularım ve velilerimiz başta olmak üzere tüm Van spor kamuoyu adına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini de aktaran Kurt, "Sporcularımızın hazırlık sürecinde büyük emekleri olan başta kulüp başkanımız sayın Ayhan Öz  ve yönetimiz olmak üzere, Masa Tenisi İl Temsilcimiz Uz.Klnk Psikolog Emin Buğra Yoldaş'a, Spor Hizmetleri Müdürümüz sayın Yalçın Özdemir çalışanlarına, emeği ve katkısı olan herkese tesekkür ederim" ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme