Vanlı Antrenör Oktay Belli, Tatvan Gençlikspor ile anlaştı

Vanlı tecrübeli Teknik adam Oktay Belli, 2021-2022 futbol sezonu için hedefi şampiyonluk olan ve Süper Amatör'de mücadele eden Tatvan Gençlikspor ile anlaştı.

Van’da ve farklı spor kulüplerinde uzun süre profesyonel futbolculuk hayatı olan, daha sonra belli takımlarda teknik direktörlük yapan Oktay Belli, son olarak teknik direktör olarak Süper Amatör takımlarından Tatvan Gençlikspor ile anlaştı.
Daha önce Van’da çeşitli futbol okullarında teknik sorumluluk görevi yapan, bazı amatör takımları çalıştıran Oktay Belli, yine bölgesel amatör lig takımlarını çalıştırmıştı.
Vanlı Teknik Direktör Oktay Belli, 2021-2022 futbol sezonu için hedefi şampiyonluk olan ve Süper Amatör’de mücadele eden Tatvan Gençlikspor’la el sıkışarak, şampiyonluk elde etmeyi hedefliyor.


2021-2022 futbol sezonunda Süper Amatör’de şampiyonluk hedefleyen ve kadrosunu buna göre kurmayı hedefleyen Tatvan Gençlikspor, Vanlı antrenör Belli ile yola çıkacak.

Daha önce çalıştırdığı takımlarda başarılı bir grafik çizen ve çalıştırdığı takımları hedefe götürmeyi başaran teknik adam Oktay Belli, hedeflerinin Tatvan Gençlikspor’u layık olduğu yere getirmek ve BAL Ligi’ne çıkarmak olduğunu söyledi.

Ligin başlamısıyla birlikte hedefe odaklanacaklarını kaydeden Belli, "Bölgemizin sporuna, futboluna katkı sunmak bizim için onurdur. Bu onuru yaşarken de futbolcu kardeşlerimizin çabalarıyla inşallah hedefe ulaşmak ve Tatvan' Gençlikspor'a şampiyonluk yaşatmak istiyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme