Van'ın Seyrantepe mahallesinde sapık paniği!

Van'ın Seyrantepe Mahallesi'nde cinsel organını vatandaşlara göstererek tacizde bulunan şahıs mahalliye kabus dolu dakikalar yaşatıyor.

Van'ın Seyrantepe mahallesi düzyol mevkiinde son günlerde aracıyla mahalleye gelip yarı çıplak şekilde cinsel organını göstererek çevredekileri taciz eden şahıs mahallelinin kabusu haline geldi.

Mahalle sakinlerinden edinilen bilgiye göre olay, Van'ın Tuşba İlçesi Seyrantepe Mahallesi düzyol mevkiinde meydana geldi. Saat 16:00 sularında beyaz renkte bir ticari aracın mahalleye gelerek, daha sonra aracını durdurup yarı çıplak halde araçtan inen şahsın cinsel organıyla çevredekileri taciz ettiği ifade edildi. Çıplak vaziyette cinsel organıyla çevredekileri taciz eden şahıs mahallelinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polislerin mahalleye geldiği anda şahsın aracıyla kaçtığını belirten bir vatandaş, "Polis ekipleri mahalleye geldiğinde şahıs uzaklaştı. Görüntülerini güvenlik güçlerine teslim ettik. aracın plakaları sökülmüş vaziyetteydi. Normal bir insanın yapacağı bir davranış olmayan bu görüntü karşısında mahalleli olarak tedirgin olduklarını ifade ederek, güvenlik güçlerine de konuyla ilgili şikayette bulunduklarını söyledi.

Mahalle sakinlerinin evlerinde dışarı çıkamayacak ve uyku uyuyamayacak duruma geldiğini aktaran bir vatandaş ise, "Güpe gündüz bu şekilde bir davranış ortaya koyan birisinin akıl sağlığı zaten yerinde olamaz. Bu durum bizleri fazlasıyla rahatsız ediyor. Çocuklarımız sokağa çıkıp oynayamıyorlar. Evimizin perdelerini bile açamıyoruz. Bu tacizcinin bir an evvel bulunup gerekli cezayı almasını ve mahalleli olarakta rahat bir nefes almak istiyoruz" dedi.

 

 

Bakmadan Geçme