Van'da Voleybol Akademi kursu kayıtları başladı

Van'da 9-16 yaş grubundaki çocukların Voleybol sporunu öğrenmeleri, fiziksel ve teknik anlamdaki gelişimlerini sağlamaları için 'Van Voleybol Akademisi' açıldı.

Eğitimler, Akademi Koordinatörü Emrah Eker, Antrenörler Necip Arman ve Rasim Uçar tarafından verilecek. Voleybol branşında Van'da büyük hizmetler vermiş bir ekipten oluşan akademi okulunda geleceğin sultanları ve efeleri yetişecek.

Van Voleybol Akademisi'nden yapılan açıklamada;

"Haftanın belirlenen günlerinde gruplar halinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Van Voleybol Akademisi yetkilileri, profesyonel bir ekip ile yola koyulduklarını, aynı zamanda çocukların üzerinde yapacakları ölçümler ile gelişimlerini takip edeceklerini belirttiler.

Akademi Koordinatörü Emrah Eker, Van'ı Voleybol branşında Doğu Anadolu’nun lokomotifi haline getirmeyi hedeflediklerini belirterek “Tüm çocuklarımızı lisanslı sporcular yaparak, onlara müsabaka heyecanı yaşatacağız. Biz çocuklarımızı günü birlik çalışmalarla oyalamak için değil, uzun soluklu bir projeyle pırıl pırıl bireyler olarak yetiştirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Açılamada ayrıca; Van Voleybol Akademisi’ne kayıt ettirmek isteyen aileler, 0530 124 50 99 veya 0546 500 04 32 numaralı hatlardan irtibata geçebilir ve kurs hakkında detaylı bilgi alabilirler" denildi.

Yorumlar 1
Merhaba ben 11 yaşındayım ve kursa kayıt yapmak istiyorum acaba yer varmıdır ve yaşım tutuyormu 17 Ocak 2024 21:48

Ben 9 yaşından beridir voleybol meraklısıyım ama bir türlü bulamadım inşallah bu olur✨

Bakmadan Geçme