Van'da 'Tekin Perihan Grassroots C Futbol Antrenörlük Kursu' başladı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Van Şubesi, TFF-TÜFAD işbirliğiyle düzenlenen 'Tekin Perihan Grassroots C futbol antrenörlük kursu' açıldı

TFF ve TÜFAD'ın ortaklaşa düzenlediği ve 18-27 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek olan kursun sonunda başarılı olacak antrenör adayları TFF C antrenör belgesi almaya hak kazanacak. Türk futboluna yeni antrenörler kazandırmak amacıyla TFF ile TÜFAD işbirliğiyle Van'da gerçekleştirilen TFF Grassroots C antrenörlük kursuna Van'dan ve Türkiye'nin farklı illerinden 30 antrenör katılıyor. TFF eğitmenleri tarafından 10 gün süreyle teorik ve uygulamalı derslerden oluşan yoğun bir program dahilinde eğitimler verilecek.

Van'da açılan futbol antrenörlüğü kursu hakkında açıklama yapan TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, "Futbol Grassroots C Antrenör Eğitim Programımızı bugün itibari ile başlattık. Kursumuzun ismini Van’ın tanınan ailelerinden sporcu kimliği ile de bilinen kısa zaman önce kaybettiğimiz çok değerli abimiz Tekin Perihan olarak yaptık. Hep anılarımızda beynimizde yaşayacak olan abimizi isminin bu kursta anılması bizleri çok mutlu etmiştir. 10 günlük süre içersinde TFF'nin görevlendirdiği eğitmenlerle birlikte Türkiye'nin dört bir tarafından gelen arkadaşlarımızla birlikte olacağız. Kursumuzu hayırlısıyla kazasız, belasız bitirmeyi temenni ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme