Van'da Okullar arası yıldızlar Dart İl Birinciliği sona erdi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenen yıldız erkek- kız kategorilerinde yapılan müsabakalar tamamlandı.

Okul Sporları faaliyet programında yer alan Yıldızlar Dart İl Birinciliği Mehmet Akif Ersöz Lisesi Spor Salonunda yapıldı. Heyecanlı ve zorlu geçen müsabakalar sonunda yıldız kızlar kategorisinde derece elde eden okullara ödülleri verildi.

20 takım, yüze yakın sporcunun katılım sağladığı ve iki gün boyunca süren Dart müsabakalarının sonunda Yıldız Erkekler Kategorisinde Cahit Zarifoğlu Orta Okulu birinci olurken, Mimar Sinan Orta Okulu ikinci, Fevzi Geyik İlk ve Orta Okulu üçüncülüğü alırken, Özel Hürriyet Koleji ise dördüncü oldu.

Gençler kızlarda Fevzi Şengül Orta Okulu birinciliği göğüslerken, Mimar Sinan Orta Okulu ikinci, Cahit Zarifoğlu Orta Okulu üçüncü, Özel Hürriyet Koleji ise dördüncü oldu.

Karşılaşmaların sonunda dereceye giren okullara kupa, madalya ve başarı belgeleri verildi. Ödül törenine Dart İl Temsilcisi Muttalip Demir, okulların beden eğitimi öğretmenleri, idarecileri ve müsabakalarda görevli hakemler tarafından takdim edildi.

İl Birinciliği, çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme