Van'da ki tüketici sorunları Başkan Uğurlu tarafından Vali Bilmez'e iletildi

Tüketiciler Birliği Derneği Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve  yönetim kurulu üyeleri Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'i  makamında ziyaret etti. 

VAN HAKİMİYET GAZETESİ - ÖZEL

Tüketiciler Birliği Derneği Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve  yönetim kurulu üyeleri Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'i  makamında ziyaret etti. 

Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri  Taner Dilce ve Mehmet Mashar Yeşilbaş  Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'i makamında ziyaret ederek tüketiciler ile ilgili sorun ve sıkıntıları istişare ettiler.
 
Koronavirüs tedbirleri gözetilerek gerçekleşen ziyarete Başkan Uğurlu  ziyarette katılan dernek heyetini Vali  Bilmez'e  tanıtarak, derneğin geçmişinden   tüketicilerin karşılaştıkları birçok zorluklardan bahsetti.
İlin menfaatine her türlü desteği Sivil Toplum Kuruluşu olarak katkı  sunmaya hazır olduklarını söyleyen Uğurlu" Kuruluş amacımız Tüketicilerin evrensel haklarını korumaktır. Kanun çerçevesi dahilinde hakkı hak sahibine vermek görevimizdir. Bu doğrultuda karşılaştığımız sıkıntıları sayın Valimize ileterek istişarelerde bulunduk. Gösterdikleri sıcak ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz " ifadelerini kullandı. 

Vali Bilmez  de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tüketiciler Birliği Derneği'nin varlığından mutlu olduğunu söyleyerek dernek faaliyetleri hakkından övgüyle bahsetti.

Bakmadan Geçme