Van'da düzenlenen Dart aday hakem kursu rekor katılımla tamamladı!

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) 2021 faaliyet programında yer alan Dart Aday Hakem Kursu rekor bir katılımla tamamlandı.

25-26 Aralık 2021 tarihleri arasında Van'da düzenlenen Dart aday hakem kursu teorik ve uygulamalı eğitimlerle birlikte tamamlandı. İpekyolu Gençlik Merkezi konferans salonunda yapılan ve 88 kursiyerin katılımıyla da aynı zamanda tarihi bir rekor kırıldı. Çevre illerden de katılımın yaşandığı kursta MHK Üyesi Abdulhamit Işıtan, aday hakemlere sunum gerçekleştirdi. Van'daki kursun sosyal medya gündeminde konuşulması dikkat çekti. 

Dart Aday Hakem Kursu hakkında bilgiler veren TBBDF Van İl Temsilcisi Muttalip Demir, "Öncelikle kursumuza katılım sağlayan tüm aday hakemlerimize teşekkür ediyorum. Daha önce Van ilimizde bu denli yoğun bir katılım başka bir kursta görülmedi. Buda bize artık Dart sporunun da çok fazla yaygınlaştığını ortaya koymuştur. Bu anlamda özveriyle her talebimizi olumlu karşılayıp, yakın ilgi ve alaka gösteren TBBDF Başkanımız Mutlu Türkmen'e şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca kursumuzun eksiksik ve aksamadan yapılmasına katkı sunan ve her zaman yanımızda duran Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç beye de minnettarız. 27 Aralık 2021 tarihinden itibaren Dart branşında okul sporları müsabakalarımız başlayacak. Herkesi müsabakalara davet ediyorum" dedi.

Van'daki yapılan kursu sosyal medya hesabından yorumlayan TBBDF Başkanı Mutlu Türkmen ise, "İl Temsilcimiz Muttalip Demir'i tebrik ediyorum. Müthiş bir katılım olmuş. İnşallah faaliyetlerin yaygınlaşmasına vesile olur" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya üzerinden TBBDF Van İl Temsilcisi Muttalip Demir'e Türkiye genelinden yüzlerce tebrik ve teşekkür yorumu geldi.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme