Van'da AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitimi tamamlandı

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Van'da 'Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' sloganıyla düzenlenen Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı, AK Parti Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ünlü sanatçı Uğur Işılak, Ersin Çelik ve Şaban Kızıldağ'ın katılımıyla gerçekleşti.

Edremit Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünde, AK Parti Malatya Mahalli Teşkilatıyla bir araya gelen konuşmacılar, AK Parti'nin büyük bir toplumsal hareket olduğunu belirterek, "Teşkilat başkanlığımızın teşkilat akademisi bağlamında mahalle temsilcilerimizin eğitimleri için buradayız. AK Parti büyük bir siyasi ve toplumsal harekettir. 11 buçuk milyon üyemiz var. Bu birçok partinin aldığı oydan daha fazla bir sayıdır.

2 milyon teşkilat mensubumuz var. Aktif olarak çalışan büyük bir siyasi hareketiz ve 2023 seçimlerine hazırlık bağlamında mahalle temsilcilerimiz ve bütün kademelerde kadın kollarımız, gençlik kollarımızla eğitim çalışmalarımıza hız vermiş durumdayız. Cumhurbaşkanımızın talimatları çerçevesinde dinamik, dipdiri ve sağlam bir teşkilatla 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandılar.


"Her mahalle başkanımız bir liderdir"

Eğitim programında bir konuşma yapan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, "Mahalle başkanlarımıza çok fazla önem veriyoruz. Mahalle yönetimlerimizin iyi bir eğitim almaları için çalışıyoruz. İllerde nasıl ki, İl Başkanı Genel Başkan temsilcisidir, mahallelerde de Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın temsilcisi mahalle başkanlarımızdır. Her biriniz bir lider olmalısınız. Mahalle teşkilatlarımız bir organizasyonun ürünüdür. Bu eğitimler Türkiye’nin her tarafında yapılıyor. Bu çalışmalar tamamen mahalle başkanlarımızın gelişimleri içindir. Bizi sahada var edecek, teşkilatımızı, belediyelerimizi ve milletvekillerimizi çalıştıracak ve yön verecek kişi mahalle başkanlarımızdır" şeklinde konuştu.

'AK Parti hizmet partsidir'

Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı çerçevesinde Van’da bulunan AK Parti Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise, AK Parti’nin tüm mazlumlara yardım eden ve hizmet hareketi olduğunu belirterek, "AK Parti’nin kısa adı millete hizmet partisidir. Eğer AK Parti çatısı altında siyaset yapıyorsak, mahalle başkanlığı yapıyorsak, bu hizmet şiarını içimize sindirmemiz gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızdan çok defa duyduğunuz gibi; ‘Biz millete efendi olarak değil, hizmetkâr olmaya geldik’ söylemiştir. AK Parti hizmetin adıdır. " ifadelerine yer verdi.

Programa, AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, mahalle başkanları ve parti kademelerinde görev alan üyeler katıldı.


Program, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun, konuşmacılara hediye vermesinin ardından sona erdi.


 

Bakmadan Geçme