Van'da AK Kadınlar sıcak yemek dağıtımına devam ediyor

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanlığı Ramazanda ihtiyaç sahiplerine her gün sıcak yemek ikramında bulunuyor. Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, 'Pandemi sürecinde iftarlarda bir arada bulunamasak bile ihtiyaç sahiplerinin sofralarına bu şekilde misafir oluyoruz' dedi.

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanlığı ve farklı kurumların, hayırseverlerin yardımı ile bu hizmeti gerçekleştirdiklerini belirten Duran, "Bu yıl pandemi nedeniyle Vefa Sosyal Destek ekipleri ile ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını ifade eden Duran, "Ramazanda gönül sofraları kurmaya devam ediyoruz. Pandemi kuralları çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ikramı ve gıda yardımında bulunuyoruz. Ekmeği paylaşmak kadar güzel bir şey yok. Pandemi sürecinde iftarlarda bir arada bulunamasak bile ihtiyaç sahiplerinin sofralarına bu şekilde misafir oluyoruz." dedi.

Büyük bir AK Kadın gönüllüsü ile çalışmayı yürüttüklerini ifade eden Başkan Duran, "Ramazan boyunca yılmadan, yorulmadan, özverili bir çalışma yaparak gönüllere dokunan her bir dava arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme