Van tanıtım günleri Yenikapı'da başlıyor!

Van Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Fatih Yağız İstanbul Yenikapı'da yapılacak olan Van tanıtım günlerinin lansmanını yapmak üzere Van'a geldi.

İstanbul'da düzenlenecek olan Van tanıtım günleri programı öncesinde Van'a ziyaret gerçekleştirdiklerini aktaran Yağız, Pazar günü Saat 11’de organizatör firmasıyla birlikte burada basın lansmanı yapacaklarını aktardı.

İstanbul Yenikapı'da Van tanıtım günleri ile ilgili tanıtım yapacaklarını belirten Başkan Yağız,"Çalışmaları yapmak üzere bir hafta buradayız. Tabii sadece bir hafta değil bir aydan beri buradayız. Valimiz ile görüşme talebemiz devam etmektedir. Burada esnaflarımızı, odalarımızı ziyaret ediyoruz. Bununla birlikte, kendi kentimize güneşin başkenti Van’ımıza startını buradan vermiş olacağız" ifadelerini kullandı.

Van’dan sonra İstanbul’a doğru devam edeceklerinin altını çizen Yağız şu ifadelere yer verdi:

"Taksim’de, Kadıköy’de ve Adalarda Van’ı tanıtmaya devam edeceğiz. Özellikle nüfusumuzun yoğun olduğu illerde, Antalya, Ankara ve İzmir’i de dolaşacağız. İlk defa Van tanıtım günlerini yapacağımız 19-20-21-22-23 Ekim tarihlerinde hepinizi bekliyoruz"

 

Bakmadan Geçme