Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Play-Off hakkında konuştu!

Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, son haftalarda iyi bir performans sergileyerek 53 puanla dördüncü sırada yoluna devam eden Vanspor'un play-off'a kalacağına inandığını belirtti.

Rıdvan Can

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Silahtaroğlu Vanspor, ligde oynadığı 29 maçta 15 galibiyet, 8 beraberlik, 6 mağlubiyetle 53 puanla 4. sırada yer alıyor. Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç,“Vanspor play-off’a kalması durumunda 1. Lige çıkarak özlem ve hasretimize son verir. 1. Lige çıkmamız durumunda hepimizin mutlu oluruz” dedi.

“İyi bir hava yakalandı”

Ligin ikinci devresinde iyi bir hava yakalandığını belirten İnanç, “Vanspor iyi bir hava yakaladı. Sezon başı yönetim ve seçim süreciyle uzun süre kamuoyunu meşgul etti. Üzüldüğümüz anlar oldu ama en son bir yönetim teşekkül etti. Sezona başlandı, sonra yine tekrar kendi içinde bir takım krizlerle kamuoyunu meşgul etti ama şuan gelinen süreçte ara dönemle beraber olumlu bir yönetim görüyoruz. Şuan takımda oluşan herhangi bir olumsuzluk yok.  Ekonomik anlamda güzel çalışmalar oldu. Sponsorluklarla kulübün kasasına önemli bir girdi sağlandı. Ara transferler sürecinde yeni hocayla anlaşarak bazı futbolcular transfer edilirken, bazı futbolcularla yollar ayrıldı. İyi bir hava yakalandı. Sivas Belediyespor ve Bayburt Özel İdarespor maçlarında alınan beraberlik hepimizi üzdü, galibiyetin kapısından döndük. Sivas karşısında deplasmanda aldığımız bir puan çok önemli ama o maçta da galip gelebilirdik. Bizi en çok üzen maç kendi sahamızda Bayburt Özel İdarespor ile 1-1 berabere kalmamızdı. Çünkü o maçta 1-0 öne geçtik fakat skoru koruyamadık. Deplasmanda Diyarbekirspor’u 1-0 mağlup ederek play-off potasına girmek isteyen rakiplerimizle puan farkını biraz açmış olmamız sevindiricidir. Hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.

İnanç, "Vanspor'un 1. Lige çıkması yeni stadyumun işaret fişeği olur”

Vanspor’un 1. Lige çıkması durumunda yeni stadyumun tekrar gündeme geleceğini kaydeden İnanç, “İnşallah bundan sonraki maçlarımızda 3 puan alırız. Umut ediyoruz" dedi.

Van Sesi Gazetesi

Bakmadan Geçme