Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü lige 3 puanla başladı

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Engelsiz Spor Kulübünü yenerek sezona 3 puanla başladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu 2.Lig 2022- 2023 sezonunun açılış maçında Van temsilcisi maçı son dakikalarda ortaya koyduğu  güzel oyunla kazanan taraf oldu.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, sezonun ilk maçında 3 puan alarak lige moralle başladıklarını söyledi.

Müsabakada ter döken sporcuları da tebrik ettiğini aktaran Başkan Baykara, "Eksik bir kadro ile gittiğimiz bu deplasmanda galibiyetle dönmek sezona galibiyetle başlamak bizleri mutlu etti sporcularımı ve yönetimi kutluyorum. Bundan sonraki maçlarda daha iyi olup daha  ligi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Bu galibiyetli Van'a geldiği ilk günden beri kentte engellilere her konuda sınırsız destek olacağını söyleyen bizlere inanan başta valimiz Büyükşehir Belediye Başkan vekilimiz sayIn  Ozan Balcı beye ve genel sekreterimiz sayIn Fatih Çelikel beylere armağan ediyoruz. 4 Aralık 2022 tarihinde ilimizde Adana Engelliler maçına çıkacağız. Bu maçta tüm hemşehrilerimizi yanımızda görmek istiyoruz" dedi. 

Bakmadan Geçme