Van AK Parti'den teşkilata 'Türkiye Yüzyılı' eğitimi

AK Parti, Teşkilat Akademisinde üçüncü dönem başladı. Teşkilat Akademisi Eğitim Programı, 'Türkiye Yüzyılı' konseptiyle 81 ilde gerçekleştirilirken, Van'da da eğitimlerin startı verildi.

VAN HAKİMİYET - ÖZEL

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen eğitimler, 81 ilde üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsıyor. Eğitimlerin ana teması "Türkiye Yüzyılı" oluyor. İlk eğitimler bugün Van'ında aralarında bulunduğu 34 ilde başladı. Eğitim, tüm illerde üç haftada tamamlanacak. Dersler cumartesi ve pazar olarak hafta sonları gerçekleştirilecek.

Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü konferans salonunda gerçekleşen programa; AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti Van Milletvekilleri, konuşmacılar, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, eğitim programı hedefinin Van'daki teşkilat mensuplarının motivasyonunu, inancını, öz güvenini ve aidiyetini yükselterek gelecek siyasetine hazırlamak olduğunu belirtti.

Başkan Türkmenoğlu, "Bizim için heran, her dakika her saat yanımızda olan şehrimizin kılcal damarlarına kadar AK Parti kurumsal kimliğini gururla taşıyan ve benimde gurur duyduğum yol arkadaşlarım, hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Değerli hatiplerimize de şehrimize hoş geldiniz diyorum. Değerli arkadaşlarım, bu yıl eğitim programlarımızın üçüncüsünü yapıyoruz. Mahalle başkanlarımız ile çalışmalarımızı yaptık. Sandık çalışmalarımızı da yapacağız. 2023'e doğru ilerlerken 692 mahallede yürütülen çalışmalarınız takdire şayandır. 92 bin hane gezdik, 34 bin işyeri ve esnaf ziyaret ederek 342 STK ile buluştuk. Bunlar seçime giderken halkımızla iletişimimizin en güçlü olduğu anlardır. İnşallah bu eğitimler teşkilatımıza büyük güç katacaktır" dedi.

Program, alanında uzman konuşmacıların yaptıkları eğitimsel konuşmaların ardından sona erdi.

 

?VAN

"Teşkilat Akademisi, Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı" için DVan'da dava kardeşlerimiz ile beraberiz.@teskilatakademi @erkankandemir pic.twitter.com/97C8qSfvws

— Kayhan TÜRKMENOĞLU (@K_Turkmenoglu_V) November 6, 2022

Bakmadan Geçme