Van AK Parti teşkilatı, 'İyiki varsın Eren' filmini izledi

AK Parti Van İl Başkanlığı'nın öncülüğünde 'Kesişme İyi ki Varsın Eren' filmini il yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları ile Merkez ilçe teşkilatı aileleri ile birlikte izledi.

11 Ağustos 2017 yılında Trabzon Maçka'da teröristlerle kahraman Mehmetçik'in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan, "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini il yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları ile Merkez ilçe teşkilatı aileleri ile birlikte izledi.

“Bizim milletimiz teröre geçit vermedi, vermeyecek”

AK Parti Van İl Teşkilatı’nın filme büyük ilgi gösterdiğini belirten İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, filmin ardından bir değerlendirme konuşması yaparak; Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Filmin yapımında emeği geçen yapımcılara oyunculara hepsine ayrı ayrı teşekkür eden Türkmenoğlu, "Terör örgütü gerçeğini ve Karadenizli kardeşlerimizin bakış açısını ortaya koyan bir film olmuş. Ne Türk vatandaşlarımız ne Kürt vatandaşlarımız, ne de Karadenizli kardeşlerimiz terör örgütüne kesinlikle geçit vermediler, vermeyecekler! Bu film daha önce yaşananları net bir şekilde ortaya koymuş. Gerçekten çok duygulandık ve etkilendik. Geleceği aktarabileceğimiz gerçekleri ortaya koyan bir film olmuş. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Şehit Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan, "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izleyen AK Partililer, filmin sonunda alkışlayarak duygu dolu anlar yaşadılar.

Program, İl Başkanı Türkmenoğlu'nun gençlerle hatıra fotoğrafının çekinmesinin ardından sona erdi.

 

Bakmadan Geçme