Van AK gençlik yeni üye sayısıyla Türkiye ikincisi oldu

2023 seçimlerine doğru giderken AK Parti tarafından üyelik çalışmaları hızla devam ediyor.

Aralık ayı yeni üye istatistiklerini açıklayan parti genel merkezinin verilerine göre 30 büyükşehir arasında Van AK Parti Gençlik Kolları Türkiye ikincisi oldu. Muhammed Çalağan başkanlığında aralıksız çalışmalarını yürüten AK Parti Van Gençlik Kolları Başkanlığı, 30 büyükşehir içerisinde en fazla yeni üyeyi yapan teşkilat olarak kayıtlara geçti. 'Türkiye için güven ve istikrar' sloganıyla başlatılan yeni bir genç üyelik seferberliğine Van Gençlik Kolları Başkanlığı damga vurdu.

Açıklanan yeni üyelik haritasında Ankara Gençlik Kolları birinci olurken, Şanlıurfa üçüncü, İstanbul dört ve Adana beşinci sırada yer aldı.

Göreve geldiği günden itibaren teşkilat çalışmalarıyla büyük bir başarı ortaya koyan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'da sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Türkmenoğlu, "AK Parti Ailemiz büyümeye devam ediyor.  Aralık ayı yeni üye çalışmasında en başarılı 2. İl olan Gençlik Kolları teşkilatımı kutluyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, teşkilatlarımıza başarıların devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme