Uluslararası Tubittum Dergisinin 66. Sayısı Çıktı

3 ülke 21 ilde yayın yapan Uluslararası Tubittum Dergisinin 66. sayısı çıktı.

Tubittum Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hikmetullah Yetkin; ”Başarılı olmak için daima hedeflerinize odaklanmanızı tavsiye ediyoruz. Hayatınıza giren rakamları iyi değerlendirmenizi öneriyoruz. Sizlere başarının sırlarından bir kesit aktarmak istiyorum. "(8888) Gücünü Keşfet!" sloganımız ile bu sayımızda 8888'leri ele aldık. Oysaki 8888 olarak okunan rakamları 8+8+8+8 olarak okuduğunuzda bir anlam ifade etmediğini düşünüyoruz.  O yüzden sizlere pozitif enerjinin nasıl gerçekleşeceğini ve zenginliğin zirvesine nasıl ulaşacağınızı üstü kapalı aktarmak istiyorum. Unutmayın! Başarı elde etmek istiyorsanız, gelecek için plan yapmalısınız. Risk alarak, büyük hedeflere ulaşmanız için hayatınıza giren rakamlara dikkat etmelisiniz. Bazen o rakamlar sizlere bir mesaj veriyor olabilir. Evrene pozitif enerjiler yükleyerek ana belleğinizi güçlendirebilirsiniz.

ALTMIŞ ALTINCI SAYIMIZA GELİNCE:
Uluslararası dergi olmamıza rağmen, bir farklılık getirerek bölgesel konularda işledik. Bu sayımız, tamamen Van ili işlenmiştir. Buradaki temel sorunlardan bir ise; Van Başkale Gelincik Sınır Kapısının açılmasıdır. Bizlerde Van ilinin ekonomisini ve turizmini önemseyerek çalışmalarımıza Gelincik sınır kapısını ekledik. Kapak sayımızda yer alan iş insanı Talat (Tarık) Ertuş, Maden Mühendisi Müslüm Erbay, İş İnsanı ve Yazılımcı Bilgin Berge, Genç Girişimci Mücahit Ölmez, İş İnsanı Turan Avcı, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, İş İnsanı Ümit Işık, İş İnsanı Sinan Uysal, Girişimci Aylin Koç, İş Kadını Hayriye Akca, Dış Hekimi Hakim Akyüz, Fizyoterapist Tuğba Adanaş, ve İş insanı Uğur Güven dergimizde değerlendirmelerde bulundu.

Van ili medeniyetlerin başkenti olarak bilinmenin yanı sıra; misafirperverlikleri ve sıcak kanlıklarıyla hayatı adete gözler önüne sermeye devam ediyor. Uluslararası Tubittum dergisinin 66. Sayısını ince eleyerek sık dokumaya çalıştık.

 Uluslararası dergimize bir yenilik katarak, farklı yaşam öykülerine de yer vermeden geçemedik. Sabırla tüm sayfaları okumanızı tavsiye ediyoruz. Eğer bu dergi sizin elinizde ise; o zaman sizlerde başarının yolundasınız. Çünkü: Bu derginin en büyük özelliği, SEÇKİN insanların yer almasıdır. Diğer sayımızda görüşmek ümidi ile...


"Koşarken yorulmak asla başkasının hatası değildir. Doğru nefes alamadığımızdandır."dedi.

Bakmadan Geçme