Türkiye OLEYİS Sendikası Van'a çıkarma yaptı!

HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Türkiye Otel Lokanta Eğlence Yerleri Sendikası (OLEYİS) Genel Başkan Yardımcıları çeşitli temaslarda bulunmak üzere Van'a geldiler.

Van temaslarına HAK-İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanlığı ziyaretleriyle başlayan OLEYİS Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekili Serpil Açıkgöz ve Genel Başkan Yardımcısı Derya Aydoğan, ardından Öz Sağlık İş Sendikası Van Şube Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Genel Başkan Vekili Serpil Açıkgöz ve Genel Başkan Yardımcısı Aydoğan'a OLEYİS Van Temsilcileri Osman Kıylık ve Sadullah Karataş eşlik etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde örgütlenme çalışması yapan OLEYİS yetkilileri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette üyelerinin sorun ve taleplerini il müdürüne ileten Genel başkan Vekili Açıkgöz, sendikalara eşit mesafede olan İl Müdürü İnanç'a teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Van'daki öğrenci yurtlarında örgütlenme toplantısı yapan OLEYİS heyeti, çalışanların yoğun katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşarak yeni üyelikler yapan Genel Merkez yetkilileri, OLEYİS'e güvenip üye olan tüm çalışanlara teşekkür ederek, örgütlenme çalışmalarınında devam edeceğini belirttiler.

Toplantının ardından üyelerle hatıra fotoğrafı çektiren Genel Başkan Vekili Açıkgöz ve Genel Başkan Yardımcısı Aydoğan, diğer illerde çalışmalarını yürütmek için Van'dan ayrıldılar.

Bakmadan Geçme