Tüketiciler Birliği Van Şubesi yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı

Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurulu sonrası yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

13 Ekim 2022 tarihinde Van Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan olağan genel kurulda güven tazeleyerek başkan seçilen Erhan Uğurlu, yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek ilk toplantısını gerçeşekleştirdi.

Dernek binasında düzenlenen toplantıda 'Herşey daha güzel bir Van için' sloganıyla toplantıya başkanlık yapan Başkan Uğurlu, yeni yönetimin tüketici haklarında her anlamda bir adım önde olarak var gücüyle çalışacağını belirtti.

Uğurlu, "Öncelikle yeni yönetim kurulunda yer alan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. İnşallah yeni dönemde memleketimize daha fazla işler yapacağımıza inancım tamdır. Her bir arkadaşımız kendi alanında tecrübeli ve birikimli kişilerdir. Yeni enerjimizle beraber hayata geçireceğimiz önemli projelerimizi geliştirmek için bir aradayız. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana tüketici hakları konusunda yoğun uğraşlarımız neticesinde hamd olsun bilinçli tüketici potansiyelinde adım adım ilerliyoruz. Yeni dönemde beraber çalışacağımız yönetim kurulumuzun ilk toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme