TÜFAD Van Şubesi bölge eğitim semineri düzenledi

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Van Şubesi tarafından düzenlenen bölge eğitim semineri tamamlandı.

TFF ve TÜFAD işbirliğiyle 2 yılda bir yapılan eğitim semineri Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyolu Gençlik Merkezi konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya, Van Spor Hizmetleri Müdürü Yalçın Özdemir, Merkez Hakem Kurulu Bölge Eğitimcisi Zafer Korkmaz, Yüzüncü Yıl Üniversitesi hocalarından Kemal Sargın ve ekibi, İl Hakem Kurulu’ndan Taner Coşkun ve çok sayıda futbol antrenörü katıldı.

Eğitim semineri hakkında açıklama yapan TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, 2 yılda bir yapılması planlanan eğitim seminerinin önceki yıl pandemi nedeniyle ertelendiğini ve kısıtlamaların esnetilmesiyle birlikte eğitimlere kaldığı yerden devam edildiğini belirtti.

Başkan Tuğrul, "TFF iş birliği çerçevesinde 2 yılda bir yapılan zorunlu gelişim semineri Pandemi dolayısıyla ileri bir tarihi ertelenmişti. Kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte seminerimizi gerçekleştirmek istedik. Bölge seminerimizi bire bir katılımcılar ve Van dışında olan antrenörlerimizin de telekonferans üzerinden katılımları sağlandı. Bu seminer ile çok faydalı bilgiler doğrultusunda eğitimler verildi. Eğitim seminerimize katılım sağlayan tüm antrenörlerimize hayırlı olmasını diliyorum"dedi.

Bakmadan Geçme