TFSKD Van Şubesi'nden Vanspor Başkanı Kıyak'a ziyaret

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği (TFSKD) Van Şube Başkanı Ahmet Bayram ve yönetim kurulu üyeleri, Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

TFKSD yönetim kurulu üyeleri Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Feyat Kıyak'ı Şahabettin Özarslaner Spor Tesislerinde ziyaret ettiler. TFSKD heyetini Başkan Feyat Kıyak, Stadyum ve Taraftar Sorumlusu Gökhan Hanoğlu, Medya ve Tanıtım Sorumlusu Prof. Dr. Eray Çelik ve Vanspor FK Kulüp Müdürü Özhan Hakan karşıladı. 

TFSKD Başkanı Ahmet Bayram göreve yeni seçilen Başkan Kıyak'a hayırlı olsun dileklerinde ulunarak, Vanspor FK ile TFSKD Van Şubesi arasında işbirliğinin güçlenmesi ve profesyonel maçlarda görev alan saha komiserlerinin sorunlarının giderilmesi için talepleri iletti.

Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Başkan Kıyak; Futbol Saha Komiserleri Derneği'nin önemine değinerek, "Bizler zor bir süreçte Vanspor'u sahiplendik. Bu büyük camiaya hizmet etmekten şahsım ve arkadaşlarım gurur duyuyoruz. Yolumuza bakıyoruz. Saha Komiserleri için kulübümüze düşen her türlü fedekarlığı ve desteği sunacağız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

TFSKD Van Şube Başkanı Ahmet Bayram ise, "Bizleri sıcak bir şekilde karşılayarak saha komiserlerimizin sorunlarını minimize etmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak'ın şahsında tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Umarız Vanspor'da hedefine kısa sürede ulaşmış olur. Ferhat Başkanımızın yönetiminde çok önemli isimler ve dostlarımız var. Bu sene Vanspor'un hakettiği yere ulaşacağını düşünüyorum" diye konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme