Survivor Ayşe'de Regl İtirafı! En Sonunda Patlak Verdi!

Tv8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri Survivor'da yer alan Ayşe'den regl itirafı! En sonunda adeta patlak verdi, milyonlar şok içerisinde kaldı. Ayşe'nin sözlerinden hemen sonra ise birçok kişi '83 milyonun önünde açıklanacak bir şey değildi' yorumlarını yaptılar. Bunun yanında Ayşe'nin sözlerinin oldukça normal olduğunu dile getirenlerde vardı!

Bunun yanında Ayşe’nin regl itirafından hemen sonra Acun Ilıcalı’nın duydukları karşısında yerin dibine girdiği ve çok utandığı da söylentiler arasında yerini aldı. Bunun yanında Survivor Ekstra programının sunucusu olan Semih Öztürk, kendi programına geçtiğimiz yıl yarışan Aycan Yanaç’ı programına konuk olarak davet etmiş ve regl sorularını sormuştu.

Yanaç, "Biz regl olamıyorduk. Yemek yiyemiyorduk. Vitamin, enerji alamadığımız için regl olamıyorduk. Olmuyordu, bir süreden sonra zaten ayaklarımız su topluyordu. Ayak bileklerimiz şişiyordu. Bilmiyorum fark ettiniz mi biz kadınlar şişmeye başlıyorduk. Sonlara doğru ödülleri kazandık. O zaman kendimize geliyorduk. Başlarda çok kötüydü hiç regl olmuyorduk” sözlerini dile getirmişti. Ayşe’nin itirafı ise 83 milyon karşısında oldu! Peki, Ayşe ne dedi?

Survivor Ayşe, İsmail’le aralarında bir kilo tartışması yaşandığını dile getirmişti. Bunun yanında Ayşe, “Ben çok kırılıyorum, özel durumdan dolayı olamıyorum. Şimdi özel durumumu açıklamak istemiyorum ama anlamak istemiyorlar” yorumlarında bulunmuştu. Daha sonra bir skandal açıklama yer verdi!

Survivor Ayşe, “Ben herkesin içerisinde bu durumu artık açıklayacağım. Bir daha bu konu hakkında üzerime gelinmesini istemiyorum. Adet olamıyorum, regl dönemi çok gecikti. O yüzden kilo aldım. Yemiyorum, içmiyorum, sadece adet olamadığım için kilo alıyorum” sözlerini dile getirdi! Bunun üzerine birçok kişi Ayşe’nin sözlerini yadırgadı ve eleştirilerde bulundu.
 

Bakmadan Geçme