Servet Yenitürk iddialara yanıt vermeye geliyor

Vanspor eski Başkanı Servet Yenitürk, hakkında yapılan eleştirilere yanıt vermek için önümüzdeki günlerde Van'da bir açıklama yapması bekleniyor. Yenitürk, hakkında yapılan suçlamalara belgelerle yanıt vereceğini belirtti.

Vanspor Futbol Kulübünü 2. Lige çıkartarak tarftarlar arasında "Şampiyon Başkan" ünvanı alan Servet Yenitürk, mevcut yönetim tarafından hakkında yapılan eleştirilere cevap vermek için belgelerle birlikte Van'a geleceğini duyurdu.

Yerelvanhaber isimli sitede yer alan habere göre; mevcut yönetimin sert eleştirilerine yanıt vermek üzere Van'a geleceği belirtilen Yenitürk'ün belgelerle birlikte mevcut yönetimin suçlamalarına yanıt vereceği aktarıldı.

Yenitürk, "Şahsımı yıpratmaya çalışıyorlar"

Haberde yer alan bilgilere göre; Yenitürk, "Van halkı ve Vanspor taraftarları hakkımda iki sefer üst üste haksız bir çok yalan dolan iftira karalama, Van halkını ve Vanspor taraftarlarını kışkırtıcı sokak ağzıyla hakkımda konuştuklarının tamamı yalan olmak kaydıyla elbette ki tüm şeffaflığı ve belgeleriyle cevap vermem gerekiyor" ifadelerine yer verildi.

"Her açıklama suç unsurudur"

1 hafta içinde Van'da olacağını aktaran Yenitürk, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"İthamlarda çok fazla yalan, iftira, karalama ve tehdit olduğu için öncelikle her suç unsuru için ayrı ayrı davalarımı açtım. Belge ve evraklarımı hazırladım. En geç 1 hafta veya 10 gün içinde Van'a gelerek kamuoyunu bilgilendirici açıklamalarda bulunacağımı bildirmek istiyorum"

"Van Vakfı Başkanı olarak müjdelerimi açıklayacağım"

Van ziyaretinde yeni müjdeler vereceğini söyleyen Yenitürk, "Ankara Vanlılar Vakfı Başkanı olarak bu güne kadar yapılan ve bundan sonraki süreçte de çok önemli projelerimi , müjdelerimi paylaşacağımı saygılarımla arz ederim" açıklamasında bulundu.

Bakmadan Geçme