Öz Sağlık-İş Sendikası Van Şube Başkanı Gökhan Öznur güven tazeledi

Öz Sağlık-İş Sendikası Van Şube Başkanlığı 1. Olağan genel kurulu seçiminde mevcut başkan Gökhan Öznur güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Van'da bir otelde düzenlenen genel kurula Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert'in yanısıra Genel Merkez yöneticileri ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı. Genel Kurulu yönetmek için Divan Başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Doğan yaptı.

Genel Kurulda konuşan Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Öz Sağlık-İş Sendikası’nın sivil toplum örgütleri içinde model, yaptığı çalışmalar ve gerçekleştirdiği faaliyetler açısından da çalışma hayatına yön veren bir sendika olduğunu söyledi.

Katılımcıların büyük coşku ile dinlediği ve sözleri sık sık sloganlarla kesilen Genel Başkan Devlet Sert konuşmasında şunlara değindi: “8 yıllık bir mazisi bulunan, Konfederasyonumuzun en genç fakat sayısal manada en büyük ikinci sendikasıyız. 200 binlere dayanan büyük bir sendikayız. Böylesine büyük bir ailenin mensubu olmaktan bizler gurur duyuyoruz, bu büyüklüğe erişmemizde bizlerle beraber yol yürüyen, gece gündüz alın teri döken teşkilatlarımızla gurur duyuyoruz.  Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Öz Sağlık İş ile gurur duyuyorum

Van Şube Başkanı Gökhan Öznur’da genel kurulda salonu selamlayan bir konuşma yaptı. Öznur, katılımcı demokrasinin heyecanını yaşadıklarını ve Öz Sağlık-İş çatısı altında sendikacılık yapmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Öz Sağlık İş Van Şubesinde güçlü yönetim

Demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşen Van Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Gökhan Öznur yeniden şube başkanı olarak seçildi. Şube Yönetimi ise Abdülkadir Ermin, Fatih Mehmet Öztürkçü ve Halil İbrahim Konak’tan oluştu.

 

Bakmadan Geçme