Muradiye Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında denge sözleşmesi imzalandı

Bem-Bir-Sen Van Şubesi ile Muradiye Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ile Van Şube Başkanı Harun Altın, Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Erkan Savar'ı ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette beşinci dönem 2021 yılı Toplu iş sözleşmeleri kapsamında Muradiye Belediyesi'nde görevli memurların sosyal haklarının iyileştirilmesi için Sosyal Denge Sözleşmesini imzalama kararı alındı.

Alınan kararın ardından memurları sevindiren haber çıktı. İmza töreninde konuşan Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Savar, Belediye imkanları doğrultusunda iyi bir sözleşme çıktığını ifade ederek, sözleşmenin tüm memurlara hayırlı olmasını diledi.

Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Savar'ın sözleşme sürecinde verdiği katkılardan dolayı teşekkürlerini belirten Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ve Şube Başkanı Harun Altın'da, "Sayın Kaymaka ve Belediye Başkanımızın her zaman çalışanının hakkını teslim etmek istediğini vurgulayarak, Belediye memurlarının en yüksek limitten Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladığını söylediler. Yapılan görüşmelerden memurların menfaatini en üst düzeyde karşılayan Belediye Başkan Vekili Erkan Savar'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Sözleşme töreni karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyaret sona erdi.

muradiye belediyesi ile bem-bir-sen sözleşmesi

Bakmadan Geçme