Minik Şampiyon Emircan Artim, gazeteci Uğurlu'yu ziyaret etti

Türkiye Kick Boks Turnuvasında ikinci olarak Gümüş madalya kazanan Emircan Artim Vanlı Gazeteci Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Ordu'da düzenlenen Turnuvada Türkiye İkincisi olarak Gümüş madalya kazanan aynı zamanda Milli Takıma çağrılan Mitra lakaplı Emircan Artim beraberindeki babası Celal Artim ve antrenörü Serkan Saki ile birlikte Vanlı gazeteci Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.

Henüz 9 yaşında olmasına rağmen Van'a Gümüş madalya kazandıran ardından Milli Takıma çağrılan minik şampiyon Emircan Artim, "Öncelikle elde ettiğim başarının mimarı hocam Serkan Saki'ye teşekkür ediyorum. Hocam herşeyden önce bana babalık ediyor. Geleceğim için üstün çaba sarf ediyor. Minikler kategorisinden düzenlenen Kick Boks Turnuvasında Türkiye İkincisi olmam ve ardından Ay Yıldızlı bayrağımız için mücadele edeceğim bu yolda çok mutlu ve gururluyum. Biricik babam Celal Artim benim için çok mücadele ediyor. Bu konuda çok şanslıyım emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

"Yeni neslin kahramanını yetiştiriyoruz"

Gümüş madalya ile milli gururumuz Emircan Artim'in antrenörü Serkan Saki ise, "evladımız yeni şampiyon Emircan Artim'i tebrik ediyorum. Çok küçük yaşına rağmen büyük başarılar elde etti. Gelecekte herkesin örnek alabileceği yeni neslin yeni kahramanını yetiştiriyoruz. Bu anlamda verdiğimiz emekler anne sütü gibi helal olsun. Evladımızın geleceği için her daim yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Minik şampiyon Emircan Artim'in ziyaretinde büyük memnuniyet duyduğunu belirten Gazeteci Yazar Erhan Uğurlu'da, "Van adına mutluyuz ve gururluyuz. Tüm sporcuların hedefinde olan başarıyı Emircan 9 yaşında yakaladı. Profesyonel bir ekip başarısıdır. Şahsım geçmişte olduğu gibi bugünde gençlerimize sahip çıkacağız. Memleketimizin önde gelen STK temsilcileri, İş insanları ve kıymetli büyükleri evladımıza maddi manevi sahip çıkmalarını istiyoruz. Sporun başında yöneticilerimiz gençlerimize daha duyarlı olmalarını en büyük temennimizdir" diyerek daha büyük başarılar için herkese destek çağrısı yaptı.

Bakmadan Geçme