Karatay Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sönmez'den Başkan Saruhan'a ziyaret

Konya Karatay Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Sönmez ve beraberindeki heyet AK Parti Başkale İlçe Başkanı Muğdat Saruhan'ı ziyaret etti.

Konya Karatay  Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ramazan Sönmez ile  beraberindeki Sivil Toplum kuruluşu temsilcilerini İş İnsanlarını, AK Parti Başkale İlçe Başkanı Muğdat saruhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. 

Bilge gençliğin toplum üzerindeki etkileri ve tarım alanında yapılacak yatırımların konuşulduğu ziyarette Rektör Yardımcısı Sönmez, "Bizler Karatay Üniversitesi olarak Konya'dan Başkale ilçesindeki gençliğin eğitimlerini yakından takip ediyoruz. Geleceğimizi gençler süsleyecek. Bu anlamda  eğitimli bir gençliğin hem Başkale'ye, hemde ülkemize büyük katkılar sunacaktır. Başarılı olan gençlerimize burs imkanı sunacağımızı bilmenizi isterim" dedi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saruhan"  Bizler Karatay Üniversitesi  Rektör Yardımcısı ve kıymetli heyetini ağırlamakta büyük mutluluk duyduk. Bizleri önemseyerek, yatırım müjdesi veren iş insanlarımıza ve STK temsilcilerine ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaret heyetindeki iş insanları, Başkale'ye tarım alanındaki yatırım müjdelerini verdiler.

Bakmadan Geçme