Karagündüz Mahallesi Çim Sahasına kavuştu

İpekyolu İlçesine bağlı Karagündüz Mahallesine, İpekyolu Belediyesi tarafından modern Çim saha yapıldı.

Karagündüz mahallesinde yapılan çim sahanın açılışı gerçekleştirildi.

Spor tesislerinin açılışına İpekyolu Belediye Başkan Vekili, İpekyolu Kaymakamı Sinan Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Çakırtaş, Spor Koordinatörü Birol Duman,  Van Gönül Dostları Derneği Van İl Başkanı Süleyman Çelebi Çomak,  Karagündüz Mahallesi Muhtarı Veysel Çomak,  Siyasetçi Özer Polater,  ile çok sayıda seçkin davetliler katıldılar. Açılış dualar ile yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, "Bizler spor aşığı bir milletiz, spor gençleri kötü alışkanlıklardan alı koyar. Semt sahalarını önemsiyoruz. Bu alanda Karagündüz Mahallesi bir ilk oldu. İnşallah burada amatörce spor yapan çocuklarımız gelecek de iyi bir sporcu olarak hizmet edecekler" dedi.

Mahallelinin açılış karşılaşmasında başlama vuruşunu Sinan Aslan yaptı. Birbirinden şık goller atarak, müsabaka sonrası mahelle sakinleri ile birlikte halay çekti.

Tören sonrası bir konuşma yapan Mahelle muhtarı Veysel Çomak, Mahallelerine yapmış oldukları katkıları için Sinan Aslan, ve İpekyolu Belediye yetkililerine teşekkür etti.

Veysel Çomak,  "muhtar olduğumuz günden beri,  mahallemize parke taşı döşeyip, her türlü alt yapı için katkıda bulunduk. Ayrıca Mahallemize yeni bir camii inşa ettik. İnşallah camimiz de yakın zamanda ibadete açılacak dedi. Bir soru üzerine Veysel Çomak,  mahallemizde sorunu var,  Ulaşım sorunu var,  bu sorunların bir an önce çözülmesini bekliyoruz" diye konuştu.

İpekyolu Belediyesi bütün köy çocuklarına forma ve şapka dağıttıktan sonra program sona erdi.

Bakmadan Geçme