İstanbullular, Van ziyareti nedeniyle İmamoğlu'na tepki gösterdi

CHP yarın Van'da kampa girecek. 3 günlük kamp kapsamında 248 belediye başkanı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılım göstereceği kamp için Ekrem İmamoğlu'da Van'a gitti.  İmamoğlu'nun camii temel atma töreni tepkiye neden oldu. İstanbullular, 'biz sorunlarla mücadele ederken İmamoğlu şelale geziyor' tepkisini gösterdiler.

Muradiye ilçesinde temel atma töreninde konuşma yapan İmamoğlu, "Bu toplantıları Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu özellikle belediyemizin olmadığı yerlerde yapıyor ki temel amacı gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızla buluşmak, onların dertlerini sıkıntılarını anlamak ve onlara da destek olmak, yardımcı olmak ve memleketimizin sıkıntılarını aşma yönündeki plan ve programlarımızı aktarmak." diye konuştu. 

İSTANBULLU SORUNLA BOĞUŞUYOR İMAMOĞLU VAN'DA ŞELALE GEZİYOR 

İstanbul halkı ulaşımdan altyapıya bir sürü sorunla boğuşurken İmamoğlu'nun Van'da temel atma törenine katılması tepki gördü. 

İmamoğlu ve beraberindekiler, törenin ardından esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra Muradiye Şelalesi'ni gezdi.

Diğer yandan İmamoğlu'nun cami temel atma törenine katılım göstermesi seçim hazırlığı olarak yorumlandı. 

Diğer yandan İstanbul'un 81 vilayetin insanı ile harman olduğunu belirten İmamoğlu, "İstanbul, Türküyle, Kürdüyle bütün etnik kökeniyle hatta farklı inançta insanların bir arada yaşadığı dünyanın en güzel, en kadim kentidir. Bu kentte her şey çok güzel olursa inanıyorum ki Van'da da Muradiye'de de her şey çok güzel olur." sözlerine yer verdi. 

Bakmadan Geçme