İpekyolu Belediyespor, Başkale Gençlikspor'u 6-0 mağlup etti

Çetin Atacan 1'nci Amatör Lig A Grupta mücadele eden İpekyolu Belediyespor ilk yarının son maçında konuk ettiği Başkale Gençlikspor'u 6-0 mağlup ederek, ligin ilk yarısını galibiyetle kapattı.

Çetin Atacan Amatör Lig A Grubu'nda 10 haftalık lig maratonu hafta içinde oynanan müsabakalarla tamamlandı. İpekyolu İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı; Selçuk Keklik, Serkan Kaya ve Cenk Emre hakem üçlüsü yönetti. Gözlemcilik görevini Volkan Bilginoğlu’nun üstlendiği maçta İpekyolu Belediyespor, Başkale Gençlikspor’u 6-0 mağlup ederek 3 puan aldı.

Bu önemli karşılaşmayı İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Birol Duman, Başkan Yardımcısı İbrahim Yaşin ve çok sayıda taraftar izledi. Teknik direktör Savaş Çiçekay'ın teknik sorumluluğunda sezon başından beri ortaya koyduğu performansla spor kamuoyunun dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran İpekyolu Belediyespor gözünü şampiyonluğa dikti. Ligin ilk yarısının son karşılaşmasında Başkale Belediyespor'u Onur Cancan (2) Recep Şipal (3) ve İbrahim Aktürk'tün golleriyle 6-0'lık skorla mağlup eden İpekyolu Belediyespor bu galibiyetle liderle aradaki puan farkını da 2'ye düşürmüş oldu.

BAŞKAN DUMAN: TEBRİK EDİYORUM

Maçın ardından açıklama yapan İpekyolu Belediyespor Kulüp Başkanı Birol Duman, teknik heyet ve futbolcuları güzel futbolla almış oldukları farklı galibiyetten dolayı tebrik etti. Şampiyonluk yolunda alınan galibiyetin önemine değinen Duman, "Başkale Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldığımız için mutluyuz. İlk yarının son maçında ortaya koydukları güzel futbolla almış oldukları galibiyetten dolayı teknik heyeti ve futbolcularımı tebrik ediyorum” dedi.

ÇİÇEKAY: BAŞARILI BİR İLK YARI GEÇİRDİK

İpekyolu Belediyespor'un başarılı teknik direktörü Savaş Çiçekay ise "İlk yarının  son  maçını kazandığımız için çok mutluyuz. Taktiksel olarak çok iyi hazırlandığımız bu zorlu maçı kazanarak liderlik yarışımıza devam ediyoruz. Güzel bir maç oldu, istediğimiz gibi  maça başladık. Çok gol pozisyonuna girdik, rakibe çok fazla gol pozisyonu vermesek de rakip baskılı oynadı. Galibiyet elbette sevindirici ama kaçırdığımız çok net pozisyonlar var. Onları daha iyi değerlendirmemiz gerekirdi. Sezon başından beri yanımızda olan desteklerini esirgemeyen başta Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz İhsan Emre Aydın başta olmak üzere kulüp başkanımız Birol Duman, İpekyolu Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Celal Güneş’e ve kulüp yönetimine takım adına çok teşekkür ediyorum " dedi. Vansesigazetesi

Bakmadan Geçme