İpekyolu Belediyesi çözüm odaklı hizmete devam ediyor

İpekyolu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü 2021 yılı içerisinde de belediye hizmetlerinden yararlanan kişi ve kuruluşların dilek ve şikâyetlerini alarak, hizmetler hakkında vatandaşa bilgi verip, hizmet çalışmalarını etkin ve verimli bir şekilde yürüttü.

Bu doğrultuda 2021 yılı içerisinde müdürlüğe Beyaz Masa, Çağrı Merkezi, Açık Kapı ile CİMER modülleri üzerinden toplamda 6165 başvuru geldi.

Bu başvurulardan 4006 tanesi Çağrı Merkezi ve Canlı Destek Hattı’na, 1615 tanesi Beyaz Masa ve WhatsApp iletişim hattına, 525 tanesi CİMER, 19 tanesi Açık Kapı modülü üzerinden ulaştı. Başvuruların tamamı Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü üzerinden çözüme kavuşturuldu ve geri bildirim sağlandı.

AYDIN; 6 BİN YÜZALTMIŞBEŞ BAŞVURU ÇÖZÜME KAVUŞTU

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, "Kaliteli hizmet, hızlı iletişim, çözüm odaklı ve olumlu geri dönüş işleyişiyle çalışan Çağrı Merkezi, Beyaz Masa, CİMER ve Açık Kapı üzerinden gelen talep ve şikayetler görevli personeller tarafından kayıt altına alınarak, ilgili müdürlüklerimize iletiliyor. Takibi yapılan ve ilgili müdürlük tarafından çözüme ulaştırılan talepler hakkında, vatandaşlara geri dönüş yapılarak bilgilendirme gerçekleştiriliyor. Halkla iç içe ve ulaşılabilir bir belediye olmak amacıyla vatandaşlarımızın sorunlarını birinci elden tespit ederek, kayıt altına almak ve en kısa sürede etkin bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla çalışmalarımıza 2022 yılında da aynı performans ile devam edeceğiz.” dedi

Bakmadan Geçme