HAK-İŞ'ten Gazeteci Özkan Bilgin'e emek ödülü!

Anadolu Ajansı Van Bölge Müdürlüğü ofisinde görevli başarılı foto muhabiri Özkan Bilgin çektiği olağanüstü fotoğraflarla isminden söz ettirmeye devam ediyor. Bilgin, son olarak 'emek' konulu yarışmada da ikincilik ödülü aldı.

HAK-İŞ Konfederasyonu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Emek Fotoğrafları' yarışmasında Hakkari'de elektrik dağıtım şirketinde görevli kadın personellerin zorlu doğa şartlarında çalışırken çektiği fotoğraf ödüle layık görüldü. Ulusal ve uluslararası platformlarda fotoğraflarıyla aylarca isminden söz ettiren Van Foto Muhabiri Özkan Bilgin, ödülü HAK-İŞ Konfederasyonu Mahmut Arslan'ın elinden aldı.

Ödül töreninin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bilgin, “Hakkari’de çekmiş olduğum VEDAŞ’ın arıza ekibinin kadın üyesinin fotoğrafı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla HAK-İŞ tarafından düzenlenen Emek konulu fotoğraf yarışmasında 2.’lik ödülünü aldım. Emeği geçenlere teşekkür ederim ve yarışmada derece alan tüm arkadaşları da tebrik ederim.” İfadelerini kullandı.

Van Hakimiyet Gazetesi olarak meslektaşımızın Özkan Bilgin'i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bakmadan Geçme