Gölkentliler, Vanspor Başkanı Seyithan İzsiz'e sahip çıktı!

Vanspor'un taraftar grubu Gölkentliler, yönetimin istifa etme kararı almasına ilişkin bir açıklama yaptı. Gölkentliler Başkanı Nevzat Aslan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, başkan ve yönetimin istifa kararını kabul etmeyeceklerini dile getirdi.

Yapılan açıklamada; "Kıymetli taraftarlarımız, bilindiği üzere sezon başında büyük bir kaos ve belirsizlik vardı. Yapılan 6 kongrede de kulübe sahip çıkacak tek bir kişi veya kurum bulunamadı. Vanspor yok olmanın eşiğindeyken ateşten gömleği üzerlerine geçirerek Vansporumuza sahip çıkan Seyithan İzsiz ve yönetim kurulu taraftarın büyük bir desteğini aldı. 

Geldikleri ilk günden bu yana  kurumsallaşma adına yapılan çalışmalar hepinizin malumudur. Lig başından bu yana yapılan ödemeler sportif başarı ve şeffaflık yıllardır özlemini duyduğumuz şeylerdi. Yıllardır ilk defa gelecek adına bu kadar umutlanmıştık. Ama bu gün yaşananlardan sonra artık sabrımız iyice taşmıştır. Yönetim içinde yaşanan bazı sıkıntıların artık çıkmaza girmesiyle kulüp başkanımız Seyithan İzsiz ve yönetim kurulu istifa kararı almıştır. Bazı yöneticilerimiz ile yaptığımız görüşmede bu istifayı kabul etmediğimizi Seyithan İzsiz başkanımızın devam etmesi gerektiğini kendilerine ilettik. 

Buradan tüm halkımıza açık çağrımızdır kısa süre içerisinde büyük işler başaran halkımızın desteğini alan başta Seyithan İzsiz başkan olmak olmak üzere mevcut yönetim kuruluna destek vermek tüm taraftarlarımızın boynunun borcudur. Bugünden itibaren Gölkentliler Grubu olarak başta Van Valimiz Sn. M.Emin Bilmez olmak üzere şehrimizin tüm ileri gelenleriyle görüşerek mevcut yönetime destek olmaya davet edeceğiz. Saygılarımızla... " ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme