Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer gönüllere dokumaya devam ediyor

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer gönül belediyeciliği düsturunu devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Murat Sezer esnaf, ev ve vatandaşları düzenli olarak belediye binasında ağırlamaya devam ediyor. Açık kapı çalışan Başkan Sezer, hem belediye de vatandaşları dinliyor hem de onların ayağına giderek hasbihal oluyor. Her hafta farklı farklı aileleri ziyaret ederek vatandaşlarla gönül bağını pekiştiriyor.

Başkan Sezer vatandaşların belediyeyi ziyaretlerine ve kendi yaptığı mahalle ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletiyor, AK Parti Belediyeciliğinin kente kazandırdığı hizmetleri anlatıyor.

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada; ”Vatandaşlarımızla ilişkilerimizin her daim diri kalmasını sağlamak maksadıyla belediye kapımız her daim açık. Buna binaen biz vatandaşlarımızın gelmesini beklemeden onların ayağına gidiyoruz. Belediyemizde halkımızın sorunlarını dinliyoruz. Timar Mahallemizin sıkıntılarını dinleyip, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Her bir Timarlı hemşerime sınırsız destekleri için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme