Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç Odak Noktası programına konuk oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Edremit Gençlik Merkezi üyeleri tarafından düzenlenen 'Odak Noktası' programına konuk oldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç Odak Noktası programına konuk oldu

VAN HAKİMİYET GAZETESİ-ÖZEL

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, yapımcılığını Edremit Gençlik Merkezi üyeleri ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi gençlerinin üstlendiği 'Odak Noktası' programına konuk oldu.

"Odak Noktası'nda Nevzat İnanç" isimli programı düzenleyen Edremit Gençlik Merkezi üyeleri ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi gençleri Nevzat İnanç hakkında bilinmeyenleri ve Van hakkındaki düşüncelerini bu program aracılığıyla izleyicilerine aktardı. Bu zamana kadar gençlerin her türlü talebi ile yakından ilgilenen İnanç, gençlerin program davetini de kabul ederek projeye destek sundu. Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makam odasında gençlerin sorularını yanıtlayan İl Müdürü İnanç, küçük yaşta yaşadıkları ve memuriyete uzanan başarılı hayat hikayesinden de birikim ve tecrübelerini gençler aracılığıyla kamu oyuyla paylaştı.

Sosyal medya platformlarında yayımlanan 'Odak Noktasında Nevzat İnanç' programı izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Bakmadan Geçme