Fevzi Şengül Ortaokulu Dart İl Birincisi oldu 

2021-2022 Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Okul Sporları  Dart İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından Mehmet Akif Ersoy Lisesi Spor Salonunda düzenlenen yarışmaya Yıldız Kızlar kategorisinde Fevzi Şengül Orta Okulu damga vurdu. 

Yıldız Kızlar kategorisinde 8 takım ve 32 sporcunun katıldığı müsabakalarda Fevzi Şengül Orta Okulu rakiplerini mağlup ederek birinci göğüsleyip Van'ı İl dışında temsil etmeye hak kazandı. 

Müsabakalar sonunda değerlendirmelerde bulunan Fevzi Şengül Orta Okulu Müdürü Hakan Erbenzer, "Okul açıldığından bu yana büyük özveri içerisinde çocuklarımız çalıştı ve bu emeğin karşılığını aldı. Emeği geçen hocamızı ve öğrencilerimizi kutluyorum. Çocuklarımızın her alanda başarısı bizleri mutlu eder." ifadelerini kullandı.

Kupa ve madalyalarını Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Van İl Temsilcisi Muttalip Demir'in elinden alan sporcular il birincisi olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını ve bu birincilik başarılarını devam ettirmek istediklerini ifade ederek, bu başarılarını öğretmenlerine, okullarına ve ailelerine  armağan ettiklerini belirttiler. 

Yıldız Kızlar Dart Müsabakaları yapılan ödül töreniyle birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme