Esra Erol tatile çıktı havuz başı pozları sosyal medyayı yıktı geçti!

Esra Erol tatile çıktı havuz başı pozları sosyal medyayı kasıp kavurdu! Hafta içi her gün atv erkanlarında izleyici karşısına çıkan başarılı sunucu Esra Erol, yoğun geçen sezonun ardından soluğu tatilde aldı.

Esra Erol tatile çıktı havuz başı pozları sosyal medyayı yıktı geçti! Atv ekranlarının başarılı sunucusu Esra Erol, programın sezon finali yapmasının ardından ailesi ile birlikte soluğu tatilde aldı. Sunuculuğunun yanı sıra sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiren Erol, tatilden karelerini Instagram sayfasında yayınlamayı ihmal etmedi. Erol, eşi Ali Özbir ile havuz başında verdiği bir pozu ve çektiği selfieyi art arda takipçilerinin beğenisine sundu. Erol'un çektiği selfiede makyajsız hali tam not alırken paylaşımları adeta sosyal medyayı salladı. 

Ailesiyle birlikte tatile çıkan güzel sunucu, tatilden karelerini Instagram sayfasında takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi. 

Erol, eşi Ali Özbir ile havuz başında verdiği bir pozu ve çektiği selfieyi art arda takipçilerinin beğenisine sundu.

Ünlü sunucunun paylaşımları, kısa süre içinde çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından yoğun ilgi görerek gündem oldu.

Eşi Ali Özbir ile havuz başında verdiği pozla beğeni toplayan Esra Erol, Instagram'ın hikaye kısmında yayınladığı makyajsız haliyle ise sevenlerinden tam not aldı.

Leopar desenli güneş gözlüğü ve bikinisi ile dikkat çeken Erol, güzelliği ile bir kez daha kendine hayran bıraktı.
 

Bakmadan Geçme