Erciş Şeker Fabrikası personel alımı için ihaleye çıktı! İşte detaylar

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Erciş Şeker Fabrikası Müdürlüğü, itfaiye hizmetleri, şoför ve garson olmak üzere toplamda 36 personel çalıştırmak üzere hizmet alımı için ihalesine çıktı.

Basın İlan Kurumu İlan Portali ilan.gov.tr’de yer alan ilanda 12 ay süreyle işçi yemekhanesi ve alakart lokantası için 3 aşçı, 4 aşçı yrd. 11 garson ve 6 bulaşıkçı olmak üzere toplam 24 kişi ile yemek pişirme, garsonluk ve bulaşık yıkama hizmetleri alımı yapılacağı duyuruldu. İhalenin 18.11.2022 tarihinde saat 14.00’da Erciş Şeker Fabrikası Ofis Binası Toplantı Salonu’nda yapılacağı belirtildi.

Aşçı, Garson ve garson yardımcısı İhale İlan detayları için tıklayın

Basın İlan Kurumu İlan Portali ilan.gov.tr’de yer alan ilanda 6 İtfaiye eri ve 6 şoför olmak üzere toplam 12 kişi ile 12 ay boyunca fabrikanın itfaiye hizmetlerinin yürütülmesi hizmeti alımı yapılacağı duyuruldu. İhalenin 18.11.2022 tarihinde saat 10.00’da Erciş Şeker Fabrikası Ofis Binası Toplantı Salonu’nda yapılacağı belirtildi.

İtfaiye ve şoför İhale İlan detayları için tıklayın

Personel alımı ne zaman yapılacak?

Erciş Şeker Fabrikasında yapılacak ihalenin ardından personel alımını yapacak firma da belli olacak. Firmanın ihale alımının ardından personel başvurularını almaya başlayacağı ve 36 kişilik çalışma kadrosunu oluşturması bekleniyor.

Bakmadan Geçme