Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Vansporlu futbolcularla iftarda buluştu

Haftasonu Karacabey Belediyespor ile kendi evinde karşılaşacak olan Vanspor FK, Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından iftar yemeğinde ağırlandı.

2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan Vanspor FK, 13 maçtır yenilmiyor ve bu yenilmezlik serisini Karacabey karşısında alacağı galibiyetle sürdürmek istiyor. Vanspor, 25 Mart Cumartesi günü saat 14.00'da Van Atatürk Şehir Stadyumunda Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Tüm kent şampiyonluk için kilitlenmişken, bazı çevrelerden de Vanspor'a destek gelmeye devam ediyor. Vanspor eski başkanı Seyithan İzsiz, geçtiğimiz hafta Vanspor'a 500 bin lira destek verdiğini açıklamıştı. Bu kez İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın Vansporlu futbolcular ve kulüp yöneticilerine moral yemeği düzenledi.

Vanspor'a moral için düzenlenen iftar yemeğine; İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, kulüp yöneticileri, futbolcular ve emniyet mensupları katıldı.

Atanur müdür Vanspor'a abilik yapıyor

Göreve geldiği günden bu yana spora ve Vanspor'a pozitif ayrımcılık yapan İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, sporseverlerin ve Vanspor atarftarlarının gönlünde taht kurdu. Müdür Atanur Aydın, Ramazan ayının ilk iftarını Vansporlu futbolcular ve yönetimle yaparak Karacabey maçı öncesinde moral verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü sosyal tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde futbolcularla yakından ilgilenen Aydın, bire bir sohbet edip futbolcular ve yönetime şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Bakmadan Geçme