Ece Ronay Mehmet Ali Erbil'in TikTok gelirini açıkladı

Türkiye'nin en ünlü şovmenlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil, TikTok platformunda canlı yayın açmasıyla gündem olmuştu. Erbil'in bir günde TikTok'tan kazandığı ücret herkesin ağzını açık bırakacak cinsten. Mahkemelik olduğu fenomen Ece Ronay, Erbil'in günlük kazancını ifşa etti.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in TikTok yayınlarından günlük olarak kazandığı parayı ifşa etti. Ronay, Erbil'in açtığı yayınlardan günlük 70-100 bin lira arasında para kazandığını iddia etti.

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına katılan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil ile mahkemelik olmasıyla günlerce magazin dünyasını alt üst etmişti. Ronay, şimdi de Erbil'in TikTok'tan kazandığı parayı açıkladı.

MEHMET ALİ ERBİL GÜNLÜK 70-100 BİN LİRA PARA KAZANIYOR

Ronay, "Mehmet Ali Erbil günlük 70 ile 100 bin TL para kazanıyor. O civarlarda bir para kazandığı için vazgeçmiyor. Kadınlarla yayın yapıyor. TikTok'un bilinen fenomenleri ile yayın yapıyor. Orada her tarzda insan var. Elit de var tam tersi kesim de var. TikTok'ta video paylaşıp takipçi elde ediyorsunuz ama canlı yayın açarsanız para kazanıyorsunuz. TikTok'u bir gelir kapısına çevirmiş oluyorsunuz" dedi.

CANLI YAYIN BOYUNCA İNSANLAR SİZE HEDİYE GÖNDERİYOR

Platformdan nasıl para kazanıldığını da anlatan Ronay, "Tabi durup dururken para kazanamıyorsunuz. Mesela bunun için karşı tarafla yarışma yapıyorsunuz, karşılıklı ceza verme oyunları oynuyorsunuz. İnsanlar da size canlı yayın boyunca hediye gönderiyor. Bu hediyeleri almanın belirli bir miktarda ücreti var. Aslında insanlar dalga geçiyorlar, karşılarında büyük gördükleri isimleri rezil duruma düşürüyorlar. Mesela karşılıklı yarışmada onu küçük düşürecek şeyler yaptırıyorlar" ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme