Dedikoduya Gel Kafe Van'da hizmete açıldı

Dedikoduya Gel Kafe, kuş kafesi sokakta Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, Tüm İş Konfederasyonu Van İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Çakır, İşletme Sahipleri Elif Korkmaz, İsmail Bor ve katılımcıların kurdele kesimiyle hizmete açıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, "Dedikoduya Gel Kafe işletme sahipleri olan iki cesur girişimci Elif Korkmaz ve İsmail Bor kardeşlerimizi tebrik ediyorum. İlimize böylesi ferah ve misafirlerin rahat ve keyifli vakit geçirecekleri bir mekanı açtıkları için ayrıca kutluyorum. Bizler her zaman proje üreten ve istihdama katkı sunmaya çalışan tüm girişimcilerimizin yanında olacağız. İşletmenizin Van'a hayırlı olsun. Bereketli bol kazançlar diliyorum" dedi. 

Coşkulu bir katılımla açılışla hizmete giren Dedikoduya Gel Kafe, kuş kafesi sokakta misafirlerini bekliyor. 

Açılış sonrasında İş yeri sahipleri Elif Korkmaz ve İsmail Bor'da açılış törenine katılan herkese teşekkür ederek, "Kaliteli bir hizmet anlayışı ile hemşehrilerimize  hizmet sunmak için kuş kafesi sokaktayız. İş yerimizde ilk etapta 4 kişiye istihdam sağlayacağız. Açılışımıza katılarak bizleri onure eden tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar. 

Açılış programı, misafirlere sunulan ikram ve çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Bakmadan Geçme