CHP'nin Van'da yapacağı toplantının tarihi netleşti!

CHP, 'Milletin Sesi' mitinginin ardından Van'da kampa girmeye hazırlanıyor. Partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında 27-29 Mayıs'ta Van'da kamp düzenlenecek. Üç gün sürecek olan toplantısında ana gündem 2023 seçimleri olacak.

Cumhuriyet’ten Sarp Sağkal'ın haberine göre, toplantının ilk gününde CHP'li belediye başkanları, şehir turu atarak Vanlılarla buluşacak, esnafı ziyaret edecek. Ardından ikinci günde Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşmasından sonra başkanlar farklı gruplar halinde yapabilecekleri ortak çalışmaları konuşacak.

CHP’li milletvekilleri ve parti meclisi (PM) üyeleri de Van’daki toplantının ardından, 3 Haziran’da saha çalışmalarına başlayacak. Her ile iki milletvekili gidecek şekilde, vekiller 51 ile dağılacak. Gittikleri yerlerde yurttaşlarla buluşacak olan milletvekilleri, aynı zamanda esnaf odaları, meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve ilin kanaat önderleriyle biraraya gelecek. Milletvekilleri bu buluşmalar sonucu, illerin çözülmesini istediği öncelikli sorunları ele alarak bu sorunlardan oluşan bir rapor hazırlayacak. Bu raporlardan çıkarılan sonuçlar ise CHP Genel Merkezi’ne iletilecek. CHP de söz konusu raporlar doğrultusunda atılacak adımların yol haritasını belirleyecek. gazeteduvar

Bakmadan Geçme