Buket Aydın yeni reklam filminden servet kazandı! İşte dudak uçuklatan rakam...

Ünlü spiker Buket Aydın, sosyal medya hesabı Instagram paylaşımlarıyla son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. Hem kariyeri hem de özel hayatı merak konusu olan Buket Aydın, şimdilerde bir reklam filminde rol aldı. Ünlü spikerin, yeni reklam filminden aldığı para resmen servet değerinde. İşte Buket Aydın'ın kazandığı dudak uçuklatan rakam....

Ünlü spiker Buket Aydın, son dönemde Instagram pozları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerin biri haline geldi. 37 yaşındaki Buket Aydın estetikli değişimiyle de adından söz ettiriyor. Popüleritesini oldukça arttıran ünlü isim, bir reklam filminde rol aldı. Aydın'ın kazandığı rakam ise dudak uçukllatı.

Buket Aydın, iş insanı Erce Baykal'la 2013 yılında dünyaevine girmişti.

Ancak Buket Aydın ve eşi Erce Baykal 13 Mayıs 2020 tarihinde tek celsede boşanmıştı.

Evliliğinin bitmesinin ardından güzel sunucu Buket Aydın, Emir Sarıgül ile bir dargın bir barışık aşk yaşamıştı.

Fazla kilolarından kurtulan ve yüzünde estetik dokunuşlar olduğu konuşulan Buket Aydın'ın inanaılmaz değişimi ise ağızları açık bıraktı.

Ünlü spiker Buket Aydın,şimdilerde bir reklam filminde yer aldı.

37 yaşındaki Buket Aydın'ın bu projeden kazandığı rakam ise resmen servet değerinde.

Bir süpürge reklamında oynayan güzel sunucunun aldığı para dudak uçuklattı.

Buket Aydın, bu reklamdan 1.5 milyon kazandı.

Ünlü spiker Buket Aydın, daha önce de İtalyan bir araba reklamında oynamıştı.

Buket Aydın kimdir?

Buket Aydın 1 Ocak 1985 tarihinde Bursa'da doğmuştur.Ünlü sunucu, "İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü"nden mezun oldu.

Attila İlhan'ın şiirleri üzerine master yaparak yüksek lisansını tamamladı. Kadıköy'de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim alarak iyi dereceyle mezun oldu.

Bir sene özel bir radyoda haber spikerliği yaptıktan sonra Kanaltürk kanalına girerek spor bülteni ve daha sonra sabah haberleri ve hafta sonu ana haber bültenlerinde sunuculuk yaptı.

Aydın, aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim görevlisidir.

Bakmadan Geçme